Ћирилица  ·  Latinica  ·  English


Активности Савеза заштите на раду Војводине

Прва изборна Скупштина Савеза заштите на раду Војводине одржана је 21.04.2008. године у Бечеју којој је присуствовао и генерални секретар СИТС-а мр Бранислав Вујиновић. Вујиновић је у име СИТС-а поздравио учеснике Скупштине и учествовао у њеном раду са својим сарадницима.

Том приликом Савез заштите на раду Војводине доделио је признање у виду „Захвалнице“ Савезу инжењера и техничара Србије за досадашњу стручну и финансијску подршку у раду ове чланице СИТС-а.

 

Савез заштите на раду Војводине одржао је 22. и 23.04.2008. године стручни скуп „Заштита на раду у пољопривреди“, под покровитељством и уз подршку Републичког министарства за пољопривреду и Републичког министарства за заштиту животне средине, као и осталих институција и предузећа.

Стручни скуп је званично отворио генерални секретар СИТС-а мр Бранислав Вујиновић и учествовао у његовом раду са својим сарадницима. У току одржавања скупа предочене су заједничке активности у наредном периоду између наведених министарстава, СИТС-а и Савеза заштите на раду Војводине, а у циљу решавања и примене одређених законских обавеза ради побољшавања услова заштите на раду у пољопривреди.

 
 
 
СИТС • Савез инжењера и техничара Србије • Кнеза Милоша 7, 11000 Београд, Србија • Телефон: 011/3230-067 • емаил:office@sits.rs