Ћирилица  ·  Latinica  ·  English

Одржана Агробизнис конференција "ЗА КОРАК ИСПРЕД У АГРОБИЗНИСУ 2017"

Савез пољопривредних инжењера и техничара Србије (СПИТС/UAETS – Union of Agricultural Engineers and Technicians of Serbia, правни следбеник Друштва за пољску привреду основаног 1868. године у Књажевини Србији) и Међународна асоцијација студената пољопривредних и сродних факултета – Србија (IAAS – International Association of Students in Agricultural and related Sciences – Serbia), под покровитељством Министарства пољопривреде и заштите животне средине (МПЗЖС) и Привредне коморе Србије (ПКС), одржали су 21. априла 2017. године у сали ПКС прву Агробизнис конференцију под називом  ЗА КОРАК ИСПРЕД У АГРОБИЗНИСУ 2017.

Представнике будуће генерације агробизнис лидера Србије – студенте пољопривредних, ветеринарских, економских и машинских факултета, као и ученике Средње школе „Свети Трифун“ из Александровца (са којима су били председник општине Александровац др Југослав Стајковац са сарадницима и директор школе Бранко Рајчић, професор) поздравили су:

Агробизнис конференција је одржана у две групе предавања реномираних професора универзитета, истраживача из научних института, агробизнис менаџера и предузетника у пољопривреди и руралном развоју, а у паузи су учесници дегустирали производе спонзора (Delta Agrar-ове јабуке Modi и Grenny Smith из највећег српског воћњака и највеће хладњаче у Челареву, чипс произвођача Chips Way и Coca Cola Hellenic).

Програм са именима предавача и темама Агробизнис конференције ЗА КОРАК ИСПРЕД У АГРОБИЗНИСУ 2017 можете преузети ОВДЕ .

Медијски партнери су били Agrobiznis magazin и Agromedia, на чијим порталима и страницама штампаних часописа можете прочитати детаљније извештаје, а више фотографија (у прилогу) и информација о Агробизнис конференцији ЗА КОРАК ИСПРЕД У АГРОБИЗНИСУ 2017 можете преузети и са линкова:

 

  Председник СПИСТ
  Проф. др Миладин М. Шеварлић
+381.63.1064025 (Viber / WhatsApp)
Miladin.Sevarlic@agrif.bg.ac.rs

 

Галерија слика

 
 
 
СИТС • Савез инжењера и техничара Србије • Кнеза Милоша 7, 11000 Београд, Србија • Телефон: 011/3230-067 • емаил:office@sits.rs