Ћирилица  ·  Latinica  ·  English

Пројекција филма "Свет у настајању"

У сарадњи са Друштвом архитеката Ниша позивамо вас на пројекцију филма "Свет у настајању". Филм ће бити   приказан 31. марта 2017. године у  19 часова, у Галерији Друштва архитеката у Нишу.

"Свет у нестајању” је документарни филм од 20 минута о томе како илегална трговина утиче на угроженост дивљих врста. Филм је снимао међународни тим од дванаесторо људи у Шри Ланки током 2015. и 2016. године, у коме је као представник Србије учествовао Миливоје Крвавац, стручни сарадник Завода за заштиту природе Србије.

Филм је реализован како би се на примерима и сликом приказало у којим размерама и на који начин човек својим незнањем или немаром може угрозити природу око себе, не примећујући траг који оставља у животној средини. Поред инфорамтивног, филм има и образовни карактер, будући да гледаоце упућује у то шта би требало да знају када посећују далеке земље, и о чему би требало да размишљају када на путовањима купују сувенире.

Плакат

 

 

 

 

 
 
 
СИТС • Савез инжењера и техничара Србије • Кнеза Милоша 7, 11000 Београд, Србија • Телефон: 011/3230-067 • емаил:office@sits.rs