Ћирилица  ·  Latinica  ·  English


Обука "Управљање грађевинским пројектима"  

Позивамо Вас да учествујете у тродневној обуци „Управљање грађевинским пројектима“ коју за Вас организује консултантска кућа YУ Буилд.   

Према постојећим  истраживањима, грађевинске фирме у Србији имају великих проблема током реализације својих пројеката, јер немају довољно инжењера који су  оспособљени и за управљање пројектима.

Са друге стране, фирме које пожеле да запосле инжењере таквог профила имају озбиљних проблема да их нађу на тржишту радне снаге.

Као консултантска кућа са великим искуством, како у управљању грађевинским пројектима, тако и у обукама за инжењере, YУ Буилд нуди специјализовану обуку за управљање грађевинским пројектима.

Обука се изводи интерактивно, а полазници ће вежбе реализовати коришћењем МС Пројецт софтвера.

Прођите обуку и постаните још успешнији менаџери грађевинских пројеката.

КОМЕ ЈЕ ОБУКА НАМЕЊЕНА:

Инжењерима и техничарима, који желе да значајно побољшају своју ефикасност током управљања грађевинским пројектима, као и извођачким фирмама које желе да њихови пројекти постану много успешнији.

ЦИЉЕВИ ОБУКЕ :

После завршетка обуке, полазници ће имати практична знања потребна за систематско планирање, контролу и управљање грађевинским пројектима.

ТРЕНЕРИ: др Зоран Ђорђевић, дипл. инг. грађ, и Мирослава Вишњић, дипл. инг. грађ. Маринковић Јелена, дипл. инг. грађ.

ОСНОВНЕ ТЕМЕ КОЈЕ ЋЕ БИТИ ОБРАЂЕНЕ:

ВРЕМЕ ОДРЖАВАЊА: 8-10. децембар 2010.

Обука се одржава у улици Булевар Војводе Бојовића 4, ИИ спрат, Београд.   

КОТИЗАЦИЈА ЗА ТРОДНЕВНУ ОБУКУ:  33.000,00 + ПДВ   

За незапослене чланове СИТС-а са лиценцом и уверењем са бироа за запошљавање одобравамо 50% попуста за учешће на овој обуци.

ПРИЈАВИТЕ СЕ:  Попуните пријавни формулар  и пошаљите на едукације@yубуилд.цом или факсом на број 011/ 2686-707 , контакт особе: Маријана Шмигић, Сања Николић, YУ Буилд Београд, Пајсијева 3 www.yубуилд.цом  

Пријавите се још данас јер је број полазника ограничен.

Образац пријаве можете преузети овде
 
 
СИТС • Савез инжењера и техничара Србије • Кнеза Милоша 7, 11000 Београд, Србија • Телефон: 011/3230-067 • емаил:office@sits.rs