Ћирилица  ·  Latinica  ·  English

Међународна конференција "Трендови и изазови инжењерки у логистици и саобраћају"

Инжењерска академија Србије  и Асоцијација жена у логистици, у сарадњи са Савезом инжењера и техничара Србије и Удружењима Intersection и Једнаке могућности организује Међународну конференцију "Трендови и изазови инжењерки у логистици и саобраћају".

Конференција се одржава под покровитељством Министарства науке, технолошког развоја и иновација Републике Србије, 28. септембра 2023. године у Београду.

 

ЦИЉ КОНФЕРЕНЦИЈЕ

Конференција има за циљ да укаже на стање, трендове и изазове инжењерки у области логистике и саобраћаја у достизању конкурентности, одрживог развоја и родне равноправности у условима динамичких промена привредног и друштвеног окружења, тржишта и захтева корисника.

Трендови на глобалном тржишту захтевају адекватно планирање одрживих логистичких и саобраћајних процеса и система како би се ствариле успешне пословне стратегије и остварили циљеви одрживог развоја.

Очекивани резултати Конференције су смернице за унапређење логистике и саобраћаја у складу са трендовима окружења, интегрисање нових технологија, циркуларне економије, принципа одрживости и родне равноправности у све нивое планирања, пројектовања и управљања активностима, процесима и системима и областима логистике и саобраћаја.

 ТЕМАТСКЕ ОБЛАСТИ

Програмски одбор Конференције срдачно Вас позива да дате допринос у некој од тематских области.

 

Због ограниченог броја места обавезна пријава учешћа.

Други позив

 

ПРОГРАМ КОНФЕРЕНЦИЈЕ

 

Друго саопштење

 

 

 
 
 
СИТС • Савез инжењера и техничара Србије • Кнеза Милоша 7, 11000 Београд, Србија • Телефон: 011/3230-067 • емаил:office@sits.rs