Ћирилица  ·  Latinica  ·  English

Стручни скуп "Место и улога техничке културе и техничког стваралаштва у Србији"

Инжењерска академија Србије  у суорганизацији са Савезом инжењера и техничара Србије  и Инжењерском комором Србијe, Регионални центар  Београд, организује стручни скуп под насловом „МЕСТО И УЛОГА ТЕХНИЧКЕ КУЛТУРЕ И ТЕХНИЧКОГ СТВАРАЛАШТВА У СРБИЈИ"

Основна идеја скупа је да се ова комплексна тема размотри из неколико основних аспеката – у светлу будућих знања и послова, привредног развоја земље, улоге високошколских институција и законског оквира у Републици Србији – а све у циљу сагледавања активности које би ИАС могла да предузме како би се стање у тој области унапредило. Говорници на стручном скупу биће истакнути чланови ИАС, из различитих одељења. Стручни скуп биће одржан 3. новембра 2021. са почетком у 11 часова у сали Савеза инжењера и техничара Србије, Кнеза Милоша 9. Планирано је да се изда посебна публикација која би садржала радове презентоване на скупу.

Програм скупа 

 
 
 
СИТС • Савез инжењера и техничара Србије • Кнеза Милоша 7, 11000 Београд, Србија • Телефон: 011/3230-067 • емаил:office@sits.rs