Ћирилица  ·  Latinica  ·  English

СИТС додељена Специјална награда Бизнис партнер ИТ 2019.

Савезу инжењера и техничара Србије додељена је Специјална награда Бизнис партнер ИТ 2019.

Компанија Mass media digital већ 25 година, најуспешнијим компанијама и институцијама на нашем простору, додељује награду Бизнис парнер. СИТС-у је награда додељена за изузетан допринос техничко-технолошком развоју и унапређењу тржишта применом напредних инжењерских наука и струка.

Критеријуми које компаније и институције добитници морају да испуне су висок степен професионалности, добра пословна сарадња, етичност и пословни морал, иновативност, изузетан квалитет производа и услуга, друштвена одговорност, брига о запосленима, висок степен задовољства потрошача и клијената, еколошка свест и брига о заштити животне средине, континуитет у развоју и добри пословни резултати, имплементација напредних тржишних трендова и изузетност у комуникацији са циљном јавности.

Потенцијалне лауреате предлажу њихови пословни партнери, а о награђенима одлучује Комисија у саставу емеритус проф. др Илија Ћосић, проф. др Добривоје Михајловић, проф. др Тихомир Вранешевић, проф. др Слободан Аћимовић, проф. др Вујадин Вешовић и Исидора Радовановић.

У образложењу за доделу награде СИТС-у наведено је:

"Савез инжењера и техничара Србије је реномирана високо струковна институција која пословну изузетност негује пуних 150 година, а то су најбоље препознали и оценили пословни партнери, стручна јавност и клијенти, а потврдили резултати независних истраживања.

Свеобухватна анализа свих добијених параметара потврђује да је СИТС на домаћем и међународном тржишту препознат и потврђен као лидер у иновативном приступу и константном унапређењу науке, технике, технологије и образовања. Висок степен професионалности и етичности, константна едукација, потпис издавача водећег научно-стручног часописа "Техника", који континуирано излази 74 године, уважавање пословних партнера и клијената су параметри на основу којих је постао снажан ослонац унапређењу тржишта и економском просперитету и свакако заслужује Специјалну награду БИЗНИС ПАРТНЕР ИТ 2019."

Свечана додела награда обављена је у хотелу Crowne Plaza, а награду је у име Савеза примио председник СИТС др Игор Марић. Том приликом одржана је и конференција за штампу, а СИТС је био у прилици да своје активности презентује и на посебном изложбеном простору.

Галерија слика  
 
 
СИТС • Савез инжењера и техничара Србије • Кнеза Милоша 7, 11000 Београд, Србија • Телефон: 011/3230-067 • емаил:office@sits.rs