Ћирилица  ·  Latinica  ·  English

Додељена Плакета проф. др Чаславу Лачњевцу, генералном секретару СИТС

У оквиру 16. Међународне конференције "Заштита на раду - приоритет у пословању", која је од 09. до 12. октобра 2019. године, одржана у организацији  Савеза заштите на раду Србије и Здружение за безбедност при работа 28-ми април, Северна Македонија, проф. др Чаславу Лачњевцу, генералном секретару СИТС, додељена је Плакета за посебан допринос развоју заштите на раду.

Признање му је доделио један од организатора Конференције Здружение за безбедност при работа 28-ми април из Северне Македоније.

Конференција је одржана у Охриду.

Коорганизатори Конференције били су Факултет техничких наука Универзитет у Новом Саду, Факултет заштите на раду Универзитет у Нишу, Факултет природно техничких наука Универзитет "Гоце Делчев" Штип.

Иначе Конференција се одржава сваке године и њену организацију подржавају три националне асоцијације које се баве заштитом на раду: из Србије, Северне Македоније и Бугарске.

Посебно је значајно што је проф. Лачњевцу ову Плакету доделила национална асоцијација из Северне Македоније потврђујући тиме да су у ширим оквирима препознати и признати труд и напор који улажу проф. Лачњевац лично и Савез, као целина на чијем се челу налази, када се ради о развоју и популаризацији овог важног сегмента заштите.

 

 

 
 
 
СИТС • Савез инжењера и техничара Србије • Кнеза Милоша 7, 11000 Београд, Србија • Телефон: 011/3230-067 • емаил:office@sits.rs