Ћирилица  ·  Latinica  ·  English

Учешће ДИТУР-а на 41. Међународном сајму превенције и реаговања у ванредним ситуацијма и безбедности и здравља на раду 112 EXPO

Користимо прилику да Вас обавестимо да ће Друштво инжењера и техничара за управљање ризицима ДИТУР, колективна чланица СИТС, узети учешћа на 41. Међународном сајму превенције и реаговања у ванредним ситуацијама и безбедности и здравља на раду 112 EXPO.  

Порeд штанда представници ДИТУР ће одржати предавања на следеће теме:

Модератор је проф. др Милован Видаковић, а предавачи проф. др Милован Видаковић, г-дин Никола Клеут , г-дин Драган Стефановић.

Семинар је намењен инжењерима машинства, архитектуре, електротехнике, технологије и заштите од пожара, руководиоцима имовинских осигурања у друштвима за осигурање и друштвима за реосигурање и др. 

Основни циљ семинара је да пружи знања о фирмама и производима за заштиту од пожара и ванредних ситуација на простору Србије.

Учешће на Сајму ће бити реализовано од 02. до 5. октобра 2018. године.

У сусрет Саjму ДИТУР 1. октобра 2018. године у Дому инжењера "Никола Тесла" од 10 до 14 часова одржава семинар, чији је модератоr je проф. др Милован Видаковић, председник ДИТУР.

Oснови циљ семинара је да пружи знања о фирмама и производима за заштиту од пожара и ванредних ситуација на простору Србије.

Теме

  Додатно предавање на тему "Заштита података на рачунару" одржаће г-дин Мирослав Гојић.

   Све информације могу се добити у ДИТУР тел. 011/2762867  
   vidakovicmilovan@gmail.com 
 
  Информација о семинару пред Сајам  
 
   Учешће ДИТУР-а на Сајму 
 
  Брошура Сајам     
 
СИТС • Савез инжењера и техничара Србије • Кнеза Милоша 7, 11000 Београд, Србија • Телефон: 011/3230-067 • емаил:office@sits.rs