Ћирилица  ·  Latinica  ·  English

Предавање у организацији Друштва инжењера и техничара Врбаса на тему "Нове технологије у стабилизацији путних подлога"

Друштво инжењера и техничара Врбаса у уторак 26.10.2016. године, у великој сали Скупштине општине Врбас, са почетком у 11.00 часова организује предавање на тему "Нове технологије у стабилизацији путних подлога", коју ће одржати г-дин Бернд Неуберт, инжењер немачког ТПА Института.

Предавању ће присуствовати власник и директор немачке компаније АТ International г-дин Том Нагели, а предавање се организује уз учешће компанија „Extra Auto Transport“ која је једина у Србији применила нову технологију, као и „MB EcoGreen“ – заступника за Србију за адитиве.

На предавању ће бити реци о иновацијама у стабилизацији путних подлога и употреби адитива и цемента као везивног ткива за стабилизацију постојећег тла, без претходног уклањања површинских слојева и наноса дебелих слојева каменог агрегата и песка, како би се добио носећи слој.

Биће представљена технологија рада и машине које су потребне за извођење радова, а приказаће се и утицај нове технологије на финасијске уштеде, као и утицај на смањење загађења околине. 

Све информације везано за предавање могу се добири у Друштву инжењера и техничара Врбаса на мејл ditvrbas@gmail.com

 

 
 
 
СИТС • Савез инжењера и техничара Србије • Кнеза Милоша 7, 11000 Београд, Србија • Телефон: 011/3230-067 • емаил:office@sits.rs