Ћирилица  ·  Latinica  ·  English

Green Building Expo and Conference 2016

У сарадњи са организаторима Међународног сајма и конференције зелене градње - Green Building Expo and Conference 2016, који ће бити одржани од 2. до 4. новембра у Belexpo  центру у Новом Београду, желимо да вас позовемо да узмете учешћа у истим.

Овај велики регионални догађај чији је организатор компанија “Енерго” окупиће  више десетина угледних компанија као и експерте зелене градње и сродних делатности из целог света. Посетиоци ће бити у прилици да се упознају са светским трендовима у одрживој градњи архитектонским и ињжињерским одрживим пројектовањем, управљањем зеленим инвестицијама, као и сегментима енергетске ефикасности, коришћења обновљивих извора енергије, управљања отпадом и рационалног коришћења воде у зеленим зградама.

Директорка компаније „Енерго“, Марија Голубовић позвала је домаће компаније и институције да учествују и посете Сајам и Конференцију. Она је навела  да је циљ организатора  да се уз помоћ признатих експерата нашим људима објасни да је ово нова прилика за посао тако што ће захваљујући референцама које пружа зелена градња бити конкурентнији  и моћи  успешно да учествију  на тендерима код куће и у свету.

“Ово је прилка да се ми едукујемо, да  сазнамо шта се догађа на тржиту и у свету како би се на време припремили за излазак и позиционирање  на тржишту јер зелена градња постаје све значајнија, а зелене зграде се све више изједначавају са здравим зградама“, истиче она.

Green  Building  Expo and Conference  2016 у оквиру конференцијског дела доноси јединствене стручне и занимљиве панел расправе, округле столове, састанке и радионице о свим подручјима везанима за зелену градњу. 

Сви чланови Савеза инжењера и техничара Србије имаће посебан попуст од 10% за учешће на конференцијском програму. 

У Београду ће се почетком новембра  окупити елита домаће грађевинске индустрије и гости из иностранства међу којима је и Nadav Malin , водећи експерт за одрживе материјале у зеленој градњи и вођа тима који је створио Националну базу зграда са изузетним карактеристикама за Министарство енергетике Сједињених Америчких Држава. 

Детаљније  

Сајт Конференције   

Програм Конференције  
 
 
СИТС • Савез инжењера и техничара Србије • Кнеза Милоша 7, 11000 Београд, Србија • Телефон: 011/3230-067 • емаил:office@sits.rs