Ћирилица  ·  Latinica  ·  English

Предавање "Коришћење композитних материјала Белзона у индустрији и енергетици"

У организацији Савеза инжењера и техничара Србије и фирме ISEA doo из Загреба, генералног заступника Белзона производа за тржиште Хрватске, Босне и Херцеговине, Словеније и Црне Горе, у Београду ће 26. новембра 2015. године бити одржано предавање на тему "Коришћење композитних материјала Белзона у индустрији и енергетици".

Циљ предавања je  упознавање присутних са коришћењем композитних материјала Белзона у индустрији и енергетици. Ови материјали се користе у преко 150 земаља света. Уз помоћ њих проблеми корозије и абразије у производњи, петрохемији, нафтној индустрији и рударству као и комуналним предузећима се решавају у смислу продужења века трајања опреме. Технологијом Белзона може се са малим трошковима премазивања осигурати повећање ефикасности пумпи између 3 и 10% и смањити загађење животне средине. 

Предавачи су:

г-дин JÉRÉMIE MAILLARD, commercial manager, Oil and Gas at Belzonа, Harrogate, North Yorkshire, Уједињено Краљевство,                                                        

г-дин ИВАН СТРЕЛАР, директор, ISEA  doo, Загреб, Хрватска и

г-дин ЗДРАВКО ГРБИЋ, дипл.инж.маш, Рудник жељезне руде ArcelorMittal Приједор, Босна и Херцеговина.                                                         

Предавање ће бити одржано у Дому инжењера Србије, Kнеза Милоша 7, са почетком у 13 часова.

Предавање је вредновано са 6 бодова за учеснике и увршћено је у Програм обуке континуираног (перманентног) професионалног усавршавања чланова Инжењерске коморе Србије из области заједничког европског програма за 2015. годину.   

Сви заинтересовани за присуствовање истом, потребне информације о начину пријављивања, могу добити у Савезу инжењера и техничара Србије на тел. 011/3230-067 или путем мејла office@sits.rs  
 
 
СИТС • Савез инжењера и техничара Србије • Кнеза Милоша 7, 11000 Београд, Србија • Телефон: 011/3230-067 • емаил:office@sits.rs