Ћирилица  ·  Latinica  ·  English

Тематски скупови у организацији
Стручно научног друштва за заштиту животне средине Србије "ECOLOGICA"

У оквиру реализације пројекта "Промоција јачање капацитета за примену Архуске конвенције у Републици Србији", који је подржало Министарство пољопривреде и заштите животне средине Републике Србије, а у организацији Стручно научног друштва за заштиту животне средине Србије "ECOLOGICA", биће одржана два Тематска скупа под називом "Стратешки значај и примена Архуске конвенције у Републици Србији".

Први скуп ће у сарадњи са Покрајинским заводом за заштиту природе бити одржан 02. децембра 2014. године у просторијама Завода у Новом Саду са почетком у 12 часова.

На скупу ће говорити проф. др Ларија Јовановић и проф. др Владан Јолџић.

Други скуп ће бити одржан у сарадњи са Привредном комором Србије, 05. децембра 2014. године, у сали 1 ПКС Теразије 23, са почетком у 12 часова.

Координатор скупа је мр Душан Стокић, а модератор скупа проф. др Ларија Јовановић. Уводничари на  скупу ће бити др Ђорђе Јовановић, проф. др Лариса Јовановић и проф. др Владан Јолџић. 

Опширније  
 
 
СИТС • Савез инжењера и техничара Србије • Кнеза Милоша 7, 11000 Београд, Србија • Телефон: 011/3230-067 • емаил:office@sits.rs