Ћирилица  ·  Latinica  ·  English

Конференција о биомаси

Друштво термичара Србије и Привредна комора Србије позивају вас на Конференцију о биомаси под називом "Стање и развој коришћења биомасе у енергетске сврхе у Републици Србији".

Конференција ће бити одржана 03. децембра 2013. године у просторијама Привредне коморе Србије, Ресавска 15, Београд, у великој сали у приземљу, са почетком у 10.30 часова.

Националним акционим планом за обновљиве изворе енергије биомаса је препозната као највећи и најдоступнији обновљив извор енергије. Коришћењем биомасе, не само да би се заменио део потребне енергије која се добија из конвенционалних извора, већ би се испунили и строги критеријуми у заштити животне средине.

Циљ Конференције је да прикаже стање и развој коришћења биомасе у енергетске сврхе са посебним освртом до 2020. године у Републици Србији, а у складу са преузетим обавезама.

Конференција је прилика да учесници размене мишљења, искуства и предложе активности које треба реализовати у будућности.

За додатне информације обратити се г-ђи Вери Ражнатовић, самосталном саветнику у Удружењу за енергетику и енергетско рударство ПКС, тел 011/3232-186 vera.raznatovic@pks.rs

Пријаву за учешће на Конференцији доставити г-ђи Љиљани Шопаловић, Друштво термичара Србије, најкасније до 29.11.2013. на мејл minavuk@vinca.rs

Програм Конференције

Пријава учешћа  
 
 
СИТС • Савез инжењера и техничара Србије • Кнеза Милоша 7, 11000 Београд, Србија • Телефон: 011/3230-067 • емаил:office@sits.rs