Ћирилица  ·  Latinica  ·  English

Саветовање
"Зидане конструкције зграда и техничка регулатива -
Савремена грађевинска пракса у Србији и Европи"

У организацији удружења "Изградња" и Грађевинског факултета, у Београду ће се 16. маја 2012. године, одржати Саветовање "Зидане конструкције зграда и техничка регулатива - Савремена грађевинска пракса у Србији и Европи ".

Стамбени и јавни објекти су и данас, као и у прошлости, у 90% случајева зидане зграде. Поред великог броја позитивних техничких својстава, зидане зграде карактеришу и најшире могућности архитектонског обликовања, па није чудо што су, историјски гледано, највећа достигнућа у архитектури, укључујући ту и велики број сакралних објеката, остварена баш на бази "зидарије".

Зидани објекти ће свакако и даље бити широко присутни у савременом градитељству, па Саветовање треба да буде допринос примени, развоју и домету зиданих конструкција у нашој средини, посебно са аспекта нове домаће и Европске регулативе која се односи на ту област.

Саветовање се одржава на Грађевинском факултету, Београд, Булевар краља Александра 73, свечана сала на I спрату.

Све информације, везано за Саветовање, могу се добити у удружењу "Изградња", тел 011/3243-563, izgradnja@sezampro.rs контакт особа Светлана Урошевић.

Другу информацију можете преузети овде

Образац пријаве
 
 
СИТС • Савез инжењера и техничара Србије • Кнеза Милоша 7, 11000 Београд, Србија • Телефон: 011/3230-067 • емаил:office@sits.rs