Ћирилица  ·  Latinica  ·  English


Анкетно истраживање у оквиру сарадње са FEANI

У оквиру сарадње са FEANI - Европском федерацијом националних инжењерских удружења, чији је СИТС национална чланица, а у склопу напора које FEANI улаже у промовисању инжењерске струке и повећању интересовања за студирање на техничким факултетима, позивамо вас да узмете учешћа у анкети усмереној ка добијању сто већег броја корисних одговора, везано за то шта професионално бављење научно истраживачким радом и инжењерским позивом може да пружи.

Анкетно истраживање се реализује у оквиру Пхотоницс Еxплорер пројекта који финансира ЕУ, а којим кординирају стручњаци са Врије Университеит из Брисела.

Истраживање треба да омогући дизајнирање и израду актуелног образовног материјала намењеног предавачима природних наука у средњим школама, а са циљем охрабривања талентованих средњошколаца да своје образовање наставе на техничким факултетима.

Ово је само једна од мера која се предузима да би се повећало интересовање младих за бављење инжењерским позивом, иницијатива која је у потпуности сагласна са једном од главних стратешких одредница FEANI - "Више инжењера за Европу."

Позивамо вас да својим учешћем у анкети дате свој допринос реализацији овог пројекта.

Упитник

 
 
 
СИТС • Савез инжењера и техничара Србије • Кнеза Милоша 7, 11000 Београд, Србија • Телефон: 011/3230-067 • емаил:office@sits.rs