Ћирилица  ·  Latinica  ·  English

Одржана презентација
"Опрема и алати за примену у енегетици" 

Савез друштава инжењера и техничара града Пожаревца, 11. јуна 2019. године у Клубу инжењера и техничара Пожаревац, организовао је стручну презентацију на тему „ОПРЕМА  И АЛАТИ ЗА ПРИМЕНУ У ЕНЕРГЕТИЦИ''.

Реализатор презентације je фирма NIDAS DOO, Београд. Презентацију су одржали компетентни представници фирме NIDAS d.o.o, која је званични заступник Немачке фирме Klauke. Кључни циљ организовања презентације је упознавање са најновијом генерацијом алата за обраду свих врста проводника за електричну енергију свих напонских нивоа, а које алате дужи низ година производи фирма Klauke.

Презентацији су присуствовали заинтересовани стручњаци из више организација и установа: ЈП ЕПС Огранак ТЕ-КО Костолац – Термоелектране Костолац А и Б, Површински коп Дрмно, Хидроелектране Ђердап, Института ''Михајло Пупин'' Београд, ВТШСС Пожаревац, Факултета за менаџмент Београд, Градске управе Града Пожаревца, ЕЛ СОЛ Пожаревац, СДИТ Пожаревац, и из других организација.

Присутни су били у могућности да погледају опрему и алат из производног програма н емачке фирме Klauke, која се налазила и то:

Презентатори су присутнима омогућили увид у предметне узорке, одговарали на постављена питања и ставили на располагање каталог производа.

На крају презентације oдржана је дискусија и постављен је велики број питања, из предметне области. 

Детаљан Извештај  

Галерија слика    
 
 
СИТС • Савез инжењера и техничара Србије • Кнеза Милоша 7, 11000 Београд, Србија • Телефон: 011/3230-067 • емаил:office@sits.rs