Ћирилица  ·  Latinica  ·  English

Конкурс за избор најбољих литерарни и ликовних радова на тему Никола Тесла у лесковачким основним школама

У организацији Удружења "Теслин торањ у Србији", а под покровитељством Града Лесковца, од 11. марта до 10. маја 2019. године, расписан је Конкурс за избор најбољих литерарних и ликовних радова на тему Никола Тесла за ученике лесковачких основних школа.

Конкурс је подржан од стране Удружења инжењера и техничара Лесковац, Тесла Арт, Теслине научне фондације из Филаделфије, Центра за стручно усавршавање у образовању Лесковац, Центра за промоцију науке, Научног клуба Лесковац, Тесла амбасадора, Савеза инжењера и техничара Србије, Теслине научне фондације Србије, Библијске школе у Лесковцу, Књижевног клуба Глубочица и лесковачких основних школа.

Приспели радови ће бити разврстани по категоријама, у складу са узрастом ученика. Одабир радова ће извршити стручна комисијa састављена од истакнутих ликовних уметника, писаца просветних радника.

Проглашење најбољих радова ће бити 24. маја 2019. године, а додела награда 10. јула 2019. године у оквиру манифестације "Теслин дан у Лесковцу".

Медијски покровитељи манифестације су Телевизија Лесковац, ТВ К-1, ЈуГмедиа и Tesla Talk tv.

Плакат Конкурса 

 
 
 
СИТС • Савез инжењера и техничара Србије • Кнеза Милоша 7, 11000 Београд, Србија • Телефон: 011/3230-067 • емаил:office@sits.rs