Ћирилица  ·  Latinica  ·  English

Учешће Савеза пољопривредних инжењера и техничара Србије на Етно сајму хране и пића 

Поводом Јубилеја 150 година Савеза пољопривредних инжењера и техничара (СПИТС) има штанд на Етно сајму хране и пића који се на Београдском сајму одржава од 21. до 24. новембра у хали 3.

Штанд СПИТС-а је брендиран слоганом СРБИЈА БЕЗ ГМО и наступа у сарадњи са партнерским организацијама и излагачима који су у функцији реализације вишегодишње акције СРБИЈА БЕЗ ГМО:

1)   Партнерске организације акције СРБИЈА БЕЗ ГМО:

    2)  Излагачи производа СРБИЈА БЕЗ ГМО:

Позивамо све заинтересоване да у петак 23. новембра 2018. године у 11 часова на Београдском сајму у хали 3 посете штанд СПИТС – СРБИЈА БЕЗ ГМО и да присуствују предавањима и разговорима у ЕТНО ДВОРИШТУ на тему КАКО ЗАШТИТИ СРБИЈУ ОД ГМО и чују ставове учесника 9- Европске конференције региона без ГМО проф. др Татјане Бранков и проф. др Миладина М. Шеварлића, као и познатих стручњака у области генетике: проф. др Миодрага Димитријевића, ... и стихове песника Љубивоја Ршумовића – песму намењену СРБИЈИ БЕЗ ГМО под насловом ЗАР ЋЕМО ДОЗВОЛИТИ ДА ЗЛОТВОРИ ЛИКУЈУ ДОК НАС ГЕНЕТСКИ МОДИФИКУЈУ?  

Председник СПИТС
Проф. др Миладин М. Шеварлић

 Roll-up СПИТС  
 
 
СИТС • Савез инжењера и техничара Србије • Кнеза Милоша 7, 11000 Београд, Србија • Телефон: 011/3230-067 • емаил:office@sits.rs