Ћирилица  ·  Latinica  ·  English

Одржана Европска недеља квалитета и додељена признања поводом јубилеја СИТС 

Поводом обележавања јубилеја 150 година постојања Савеза инжењера и техничара Србије  СИТС, Јединствено удружење Србије за квалитет - ЈУСК, Београд је на основу одлуке УО ЈУСК, у оквиру одржавања 15 ЈУСК Европске недеље квалитета '18, доделило 7. новембра 2018. ПОВЕЉЕ колективним чланицама ЈУСК и заслужним појединцима, као и ЗАХВАЛНИЦЕ заслужним појединцима.    

Повеље и захвалнице су награђенима уручили представници СИТС: Драгослав Радисављевић, члан Управног одбора СИТС и Зоран Пендић, руководилац Развојног центра СИТС.

Европска недеља квалитета – ЕНК одржана је 7. и 8. новембра 2018. на Пољопривредном факултету у Новом Саду.  Посебно су била интересантна предавања:

као и предавања одржана у оквиру стратешки значајног ОКРУГЛОГ СТОЛА:  Имплементација стандарда безбедности хране на пољопривредним гадинствима.   

На ОКРУГЛОМ столу је промовисан Каталог млечних производа, у којем су приказани производи репрезентативних пољопривредних газдинстава из АП Војводине, које је Покрајински секретаријат за пољопривреду, водопривреду и шумарство у периоду од 2013. до 2017. године финансијски подржао у побољшању сточарске производње и увођењу ЕУ стандарда у објекте у којима се врши производња и прерада млека. Каталог је издао Пољопривредни факултет, Нови Сад, 2018. године у тиражу од 500 примерака.

 

Детаљан програм ЕНК

Списак награђених
Галерија слика  
 
 
СИТС • Савез инжењера и техничара Србије • Кнеза Милоша 7, 11000 Београд, Србија • Телефон: 011/3230-067 • емаил:office@sits.rs