Ћирилица  ·  Latinica  ·  English

Извештај са Округлог стола "Градови Србије у будућности"

Према Програму 2018 међуодељењски одбор Градови Србије у будућности обавио је прву активност 27.03.2018. Реч је о отвореном округлом столу са темом Градови Србије у будућности који је одржан у сали Савеза инжењера и техничара Србије, где ће се одржати и наредних 6 активности током 2018 према Програму.

Отворени округли сто (ООС) је организован са 8 панелиста: проф. др Б. Стојков (1. координатор), проф. др М. Петровић, др Ж. Глигоријевић, др И. Марић, др Злата Вуксановић-Мацура, др М. Вукмировић,  др В. Мацура, мр М. Ресановић.

Позиву за учешће одазвало се 40 експерата из Београда, Ниша, Крагујевца и Новог Сада.

Поздравне речи испред АИНС и СИТС казали су Б. Стојков (координатор МО Будућност градова Србије) и И. Марић (председник СИТС)


ООС се одвијао у два дела. Први део је водио Б. Стојков као координатор и имао уводно излагање а потом су излагала још три панелиста.

Други део је водио И. Марић, као координатор, а потом су излагала још три панелиста.

Сваки панелиста је имао десет минута за излагање теме која је била назначена у програму ООС. После сваког дела вођена је опсежна и веома занимљива дискусија са преосталим гостима у сали.   

ООС је трајао од 15:00 до 18:30 са кафе паузом у 16:30.

Б. Стојков  
 
 
СИТС • Савез инжењера и техничара Србије • Кнеза Милоша 7, 11000 Београд, Србија • Телефон: 011/3230-067 • емаил:office@sits.rs