Ћирилица  ·  Latinica  ·  English

ФЕНГ ШУИ вртови
Проучавање дизајна вртова уз помоћ кинеске вештине Фенг Шуи

У организацији Удружења пејзажних архитеката Србије, Студиа Рејнери из Торина, архитекте Карла Рејнерија и Италијанског института за културу у Београду, од 08.12. до 09.12.2017. године, биће одржано дводневно стручно усавршавање на тему "ФЕНГ ШУИ вртови-Проучавање дизајна вртова уз помоћ кинеске вештине Фенг Шуи".

Циљ стручног усавршавања је презентовање источњачког схватања природе и њене повезаности са човеком и његовим окружењем. Полазницима се пружа могућност за професионално усавршавање са аспекта практичне примене Фенг Шуи начела у својим пројектима уређења простора. Стручно усавршавање је намењено пејзажним архитектама и архитектама који се баве дизајнирањем екстеријера у пројектантском и извођачком смислу.

Теме:

1 . Различите врсте вртова

2. Врт у складу са Школом компаса

Полазници обуке су подељени у мање групе, п ројекти се раде на конкретним плановимаЗавршница обуке се ради са свим полазницима заједно;   Предавање је на енглеском језику; Сва предавања са стручног усавршавања ће полазницима бити достављена у електронској форми путем мејлова.

Сваки полазник ће добити сертификат о похађању стручног усавршавања, као и пет бесплатних онлине консултација у вези конкретних пројеката. 
Усавршавање се одржава у сали Италијанског инситутута за културу у Београду, Кнеза Милоша 56 у периоду од 9 до 16 часова.

Све информације везано за стручно усавршавање могу се добити у Удружењу пејзажних архитеката office@upa.org.rs  

Опширније   
 
 
СИТС • Савез инжењера и техничара Србије • Кнеза Милоша 7, 11000 Београд, Србија • Телефон: 011/3230-067 • емаил:office@sits.rs