Ћирилица  ·  Latinica  ·  English

Предавање "Енергетски ефикасна системска решења за топлотне пумпе уз представљање примера добре праксе"

Друштво инжењера и техничара Врбаса у четвртак 05.11.2015. године, у великој сали Скупштине општине Врбас, са почетком у 12.00 часова организује предавање на тему “Енергетски ефикасна системска решења за топлотне пумпе уз представљање примера добре праксе”, коју ће одржати инжењери компаније "Vaillant Group".

За искоришћење сунчеве енергије акумулиране у земљи, подземним водама и ваздуху неопходне су техничке иновације и интелигентна технологија која користи расположиве ресурсе на најефикаснији и најекономичнији начин. Vaillant Group, као пионир на подручју грејне и технике за хлађење  и вентилацију, перманентно развија и усавршава своје системе и опрему како на пољу уређаја који користе гас тако и оне који претежно користе обновљиве изворе енергије.

Vaillant топлотне пумпе као и соларни системи су уређаји напредних и интелигентних технологија који гарантују високу ефикасност примене обновљивих извора енергије.

Сазнајте више о технологији топлотне пумпе и Vaillant уређајима нове генерације који користе обновљиве изворе енергије, на презентацији енергетски ефикасних системских решења за топлотне пумпе уз представљање примера добре праксе, коју ће одржати представници ове компаније.

Vaillant Group  је интернационална компанија са седиштем у Remscheidu, СР Немачка и једна је од водећих светских произвођача опреме за грејање, хлађење и климатизацију. Vaillant нуди корисницима широм света енергетски ефикасне и еколошки прихватљиве системе за грејање, хлађење и вентилацију који претежно користе обновљиве изворе енергије. Vaillant Group  је породична фирма још од свог оснивања 1874. године, која у Србији послује више од десет година.

Све информације везано за предавање могу се добити у ДИТ Врбас на email ditvrbas@gmail.com  

 

 
 
 
СИТС • Савез инжењера и техничара Србије • Кнеза Милоша 7, 11000 Београд, Србија • Телефон: 011/3230-067 • емаил:office@sits.rs