Ћирилица  ·  Latinica  ·  English


Одштетни захтеви и решавање спорова по ФИДИЦ условима уговора у Србији

Позивамо Вас да учествујете у дводневној обуци „Одштетни захтеви (клејмови) и решавање спорова по ФИДИЦ условима уговора у Србији“ коју за Вас организује YУ Буилд.       

Спорови током изградње објеката су неминовни део грађевинске праксе. Такви спорови, осим што су по правилу велике вредности, успоравају или онемогућавају завршетак посла. Фирме и појединци који на време спрече спор или се на време припреме тако да спор буде решен на начин који им одговара, обезбеђују значајну предност у односу на конкуренцију.

Обука је усмерена на спречавање и решавање спорова који се дешавају у правном окружењу Србије и/или на пројектима који се реализују у складу са ФИДИЦ условима уговора.  

КОМЕ ЈЕ ОБУКА НАМЕЊЕНА :

Инжењерима, правницима и свима онима који ће се у својим фирмама учестовати у процесу градње, а посебно ако су укључени у спречавање и/или решавање спорова који се јављају на оваквим пројектима.

 

ЦИЉЕВИ ОБУКЕ:

Желимо да унапредимо рад инжењера, правника и свих оних којима је посао да успешно спрече и/или решавају спорове које се могу јављати током градње у Србији, посебно ако се они одвијају  према ФИДИЦ условима уговора и ФИДИЦ процедурама за решавање спорова.

Бићете упознати са:   

Обуку ће водити ФИДИЦ тренери и сертификовани медијатори за решавање грађевинских спорова: др Зоран Ђорђевић , дипл. инг. грађ, Мирослава Вишњић , дипл. инг. грађ. Јелена Маринковић , дипл. инг. грађ.

Гост предавач на обуци је сертификовани медијатор Срђан Топаловић , дипл. инг. грађ.

ОСНОВНЕ ТЕМЕ КОЈЕ ЋЕ БИТИ ОБРАЂЕНЕ :

  1. ФИДИЦ типови уговора и спорови
  2. Правни систем и решавање спорова
  3. Механизам настајања спорова
  4. Механизми решавања спорова
  5. Избегавање спорова

ВРЕМЕ ОДРЖАВАЊА:   26-27. октобар   2010.

МЕСТО ОДРЖАВАЊА: Булевар Војводе Бојовића 4, ИИ спрат, Сале за састанке  

КОТИЗАЦИЈА ЗА ДВОДНЕВНУ ОБУКУ: 29.990,00* динара.

За незапослене чланове СИТС-а са лиценцом и уверењем са бироа за запошљавање одобравамо 50% попуста за учешће на овој обуци.

Чланови Инжењерске коморе остварују право на попуст 15% 25.491,50 *  У цену обуке је урачунат ПДВ.

ПРИЈАВИТЕ СЕ: 011/ 2-686-707, контакт особа: Маријана Шмигић, Сања Николић Попуњен формулар за пријаву пошаљите на едукације@yубуилд.цом   Пријавите се још данас јер је број полазника ограничен!    

YУ Буилд, Београд, Пајсијева 3 www.yубуилд.цом

Формулар за пријаву можете преузети овде

 
 
 
СИТС • Савез инжењера и техничара Србије • Кнеза Милоша 7, 11000 Београд, Србија • Телефон: 011/3230-067 • емаил:office@sits.rs