Ћирилица  ·  Latinica  ·  English

Манифестација "Технички дани у Параћину"

У организацији Удружења инжењера и техничара Општине Параћин, у Параћину ће од 17. до 20. септембра 2019. године, бити одржана манифестација "Технички дани у Параћину". 

Отварање скупа је заказано за 17. септембар 2019. године у 15 часова. На отварању ће се присутнима обратити председник Удружења инжењера и техничара Параћин г-дин Бошко Иванковић, представник Општине Параћин, директор Машинско-електротехничке школе г-ђа Слађана Богдановић и генерални секретар СИТС проф. др Часлав Лачњевац.

Том приликом ће бити приказан филм о СИТС и уручена донација издавачке делатности СИТС Машинско-електротехничкој школи у Параћину.

Након тога биће одржана предавања:

Предавања се одржавају у амфитеатру Машинско-електротехниче школе.

Након предавања предвиђено је свечано отварање изложбе посвећене јубилеју СИТС, а поводом обележавања дана Општине Параћин, у 17 и 30 часова у Дому народне технике ул. Бранка Крсмановића 55. 

Одржавање "Техничких дана у Параћину" се реализује у сарадњи са Музејом науке и технике Београд, Савезом инжењера и техничара Србије, Савезом машинских и електротехничких инжењера и техничара Србије, Општином Параћин и Машинско - електротехничком школом из Параћина. 
 
 
СИТС • Савез инжењера и техничара Србије • Кнеза Милоша 7, 11000 Београд, Србија • Телефон: 011/3230-067 • емаил:office@sits.rs