Ћирилица  ·  Latinica  ·  English

ЧАСОПИС "ТЕХНИКА" 2010. ГОДИНА

У току 2010. године публиковано је шест редовних бројева часописа "Техника" уз поштовање предвиђене динамике излажења часописа.

Број 3 часописа је био посвећен обележавању јубилеја Факултета техничких наука из Новог Сада и у њему су публиковани само радови аутора запослених на тој престижној високообразовној институцији.

У бројевима 1, 2, 3, 4, 5 публиковано је укупно 118 радова, док је у броју 3 часописа  публикован још 21 рад, разврстаних по следећим категоријама:

Дистрибуција радова по сепаратима је била следећа:

РЕГИСТАР РАДОВА ОБЈАВЉЕНИХ У 2010

 Обавештење за ауторе

Поштовани аутори, молимо Вас, да уколико током израде својих радова користите и материјал публикован у часопису "Техника", приликом навођења референци наведете само назив часописа, а не и назив сепарата у часопису у оквиру кога је рад који цитирате публикован. Значи потребно је навести само "Техника", а никако "Техника - Нови материјали" или "Техника-Наше грађевинарство" и сл. 

Будући да категорисање часописа зависи између осталог и од цитираности, а да се при изради библиометријских података за часописе не узимају у разматрање цитати у којима је поред назива часописа наведен и назив сепарата, приморани смо да Вам скренемо пажњу на ово. 

Хвала унапред на разумевању.

Редакција часописа "Техника"

 
 
 
СИТС • Савез инжењера и техничара Србије • Кнеза Милоша 7, 11000 Београд, Србија • Телефон: 011/3230-067 • емаил:office@sits.rs