Ћирилица  ·  Latinica  ·  English

Предавање "Зелена градња - принципи, појмови, трендови"

Савет зелене градње Србије, заједно са својим чланом Архитектонским факултетом - Универзитета у Београду, а у сарадњи са Удружењем архитеката Србије (УАС) и под покровитељством Савеза инжењера и техничара Србије (СИТС), организује курс у виду стручног предавања: ЗЕЛЕНА ГРАДЊА - ПРИНЦИПИ, ПОЈМОВИ, ТРЕНДОВИ. 

Предавање ће реализовати Архитектонски факултет - Универзитет у Београду, у оквиру Erasmus+  пројекта KLABS. 

http://www.klabs.pr.ac.rs

http://www.arh.bg.ac.rs/2016/04/06/projekt-erasmus-cbhe-project-creating-the-network-of-knowledge-labs-for-sustainable-and-resilient-environments-klabs/?pismo=lat 

Предавачи су професори са Специјалистичких академских студија ЕНЕРГЕТСКИ ЕФИКАСНА И ЗЕЛЕНА АРХИТЕКТУРА (Универзитет у Београду - Архитектонски факултет).

Стручно предавање ће се одржати у четвртак  6. септембра 2018. године од 13:00 до 14.30 часова у Београду у простору СИТС, Дом инжењера Србије, Кнеза Милоша 7а, сала на трећем спрату. 

Предавање је бесплатно, сви учесници ће добити електронски сертификат о одслушаном курсу (сертификат је двојезични, СР/ЕН).

Број места је ограничен. Присуство предавању је потребно потврдити путем мејла на info@serbiagbc.rs најкасније до четвртка 30. августа.   

Све информације везано за предавање могу се добитиу Савету зелене градње на тел. + 381 11 22 05 809,  e-mail:   info@serbiagbc.rs

 Позивно писмо       
 
 
СИТС • Савез инжењера и техничара Србије • Кнеза Милоша 7, 11000 Београд, Србија • Телефон: 011/3230-067 • емаил:office@sits.rs