Ћирилица  ·  Latinica  ·  English

Обележен Јубилеј СИТС у Суботици

У просторијама Друштва инжењера и техничара Суботице 25. јуна 2018. године одржана је Изборна скупштина Друштва и извршено свечано обележавање Јубилеја 150 година Савеза инжењера и техничара Србиje.

У оквиру обележавања Јубилеја додељена су признања члановима ДИТ Суботица и институцијама који су допринели раду Савеза.

Преузето из Записника, речи председника ДИТ Суботица:

"Част нам је да заједно са Београдом можемо да славимо Јубилеј Савеза инжењера и техничара Србије. СИТС у протеклом времену, као организација врло богате прошлости, је увек биo спремaн да перманентно обогаћује знања и стручна сазнања. Лако је изговорити Јубилеј од 150 година, али корачати у времену је нешто друго. Треба се осврнути на временски период који је давно иза нас и схватити механизам заштите интереса техничке струке. Заједнички наступ служи увек прогресу и зато још једном хвала. Желим у име ДИТ и у моје име успеха у раду Савезу инжењера и техничара Србије."  

   
    
 
СИТС • Савез инжењера и техничара Србије • Кнеза Милоша 7, 11000 Београд, Србија • Телефон: 011/3230-067 • емаил:office@sits.rs