Ћирилица  ·  Latinica  ·  English


Припрема за испит са LEED саветника у зеленој градњи

Савез инжењера и техничара Србије, у оквиру сарадње са USAID-ом и Colliers Internаtionаl, позива све заинтересоване чланове Савеза да се пријаве за припремни курс за испит за Леед саветника у зеленој градњи.

U.S Green Building Council - Савет за зелену градњу USA је покровитељ система за акредитацију LEED - Leаdership in Energy аnd Environmentаl Design.

Систем за акредитацију LEED је међународно признат систем којим се обезбеђује независна верификација да је одређени објекат пројектован и изграђен у складу са стандардима зелене градње, који пре свега подразумевају уштеду енергије, редукцију емисије, правилније управљање снабдевањем водом, повећање квалитета окружења.

LEED систем сертификације може бити примењен на све врсте објеката од резиденцијалних до пословних и у складу са овим системом је већ верификовано више хиљада објеката широм света.

LEED акредитација за саветника у зеленој градњи је важан сертификат за распознавање квалификованих стручњака у тој области и намењен је стручњацима који немају искуства на том пољу.

Курс обухвата предавања из свега што је потребно за полагање испита. Наставу Број места је ограничен. Сви заинтересовани, који се пријаве посредством Савеза инжењера и техничара Србије остварују право на 50% нижу цену курса. 

Моле се сви заинтересовани кандидати да се, ради добијања одговарајућег формулара, пријаве на мејл oliverа.cosovic@sits.rs .
 
 
СИТС • Савез инжењера и техничара Србије • Кнеза Милоша 7, 11000 Београд, Србија • Телефон: 011/3230-067 • емаил:office@sits.rs