Ћирилица  ·  Latinica  ·  English

14. Међународна конференција о припреми минералних сировина и рециклажи

У сарадњи са Техничким факултетом у Бору позивамо вас да узмете учешћа у раду 14. Међународне конференције о припреми минералних сировина.

Конференција се, у организацији Техничког факултета у Бору, а у сарадњи са Привредном комором Србије, одржава од 12. до 14. маја 2021. године.

Циљ Конференције је окупљање научника, истраживача и стручњака у области припреме минералних сировина, технологија ПМС-а, прераде секундарних сировина, рециклаже, управљања отпадом, обновљивих извора енергије, заштите животне средине и сл., са циљем размене нових идеја, резултата и успостављања пословне сарадње и др.

Рок за прелиминарну регистрацију и предају апстракта je 30. новембар 2020. године, а за пријаву радова је 1. март 2021. године.

Конференција ће се одржати у Београду у просторијама Привредне коморе Србије.

Све информације о Конференције могу се наћи на званичном сајту Конференције

Све информације везано за Конференцију могу се добити на тел: 063/421-654 (проф. др Јовица Соколовић, председник Организационог одбора) или на е- мејл адресе: imprc@tfbor.bg.ac.rs и jsokolovic@tfbor.bg.ac.rs

Саопштење

 
 
 
СИТС • Савез инжењера и техничара Србије • Кнеза Милоша 7, 11000 Београд, Србија • Телефон: 011/3230-067 • емаил:office@sits.rs