Ћирилица  ·  Latinica  ·  English

Саопштење Организационог одбора Конференције 22 YUCORR

Поштована колегинице, поштовани колега,

Због тренутне ситуације са COVID -ом 19 и узимајући у обзир личну безбедност учесника, могуће проблеме у вези са путовањем у Србију и из ње, као и са организацијом Конгреса, морали смо да донесемо тешку одлуку да откажемо овогодишњи XXII YUCORR 

Пратећи препоруке међународних и националних здравствених радника, након много дискусија усред растуће забринутости због глобалног ширења коровируса SARS - CoV 2, донели смо тешку, али неопходну одлуку да одложимо XXII YUCORR до следеће године. Верујемо да је ова одлука у најбољем интересу за здравље и безбедност свих учесника.

Желимо да напоменемо да ће сви до сада предати апстракти и котизације бити аутоматски пренети на конференцију која ће се одржати следеће године, уз могућност измена или поновног слања апстраката. Тренутни апстракти и котизације за регистрацију остају у нашем систему као поднети, осим ако учесници не донесу одлуку да повуку свој рад.

Свим учесницима који су уплатили котизацију, Организатор ће рефундирати или пренети средства на YUCORR Conference 2021, осим ако нам не поднесете другачији захтев.

Веома смо захвални на подршци коју сте показали за XXII YUCORR и радујемо се вашем учешћу на Конференцији 2021. године.

С поштовањем,

Организациони одбор Конференције XXII YUCORR

 
 
 
СИТС • Савез инжењера и техничара Србије • Кнеза Милоша 7, 11000 Београд, Србија • Телефон: 011/3230-067 • емаил:office@sits.rs