Ћирилица  ·  Latinica  ·  English

Стручно усавршавање у организацији УПАС

У организацији Удружења пејзажних архитеката Србије и Центра за спречавање несрећа  одржаће се стручно усавршавање на тему "Испуњавање захтева за безбедност током планирања, пројектовања, постављања и одржавања дечијих игралишта".

Усавршавање се организује како би се заинтересовани упознали са захтевима за безбедност дефинисаним Правилником о безбедности дечјих игралишта („Службени гласник РС”, број 63/18) и Српским стандардом SRPS 1176.

Стручно усавршавање је намењено запосленима у организацијама и институцијама које су према Правилнику о безбедности дечијих игралишта препознати као власници дечијих игралишта: органи локалне самоуправе, јавна и комунална предузећа, предшколске и школске установе, остала предузећа која у оквиру делатности или на други начин користе дечија игралишта.
Семинар је такође намењен и одговорним пројектантима, извођачима радова и надзорним органима ангажованим током процеса пројектовања, изградње и инвестиционог одржавања, који треба да буду упознати са захтевима Правилника и елементима дефинисаним Стандардом СРПС ЕН 1176.


ТЕМЕ СЕМИНАРА

  Усавршавање ће бити одржано у Хотелу Holiday Inn 4. априла 2019. године .

Брошура

Агенда

Пријава

 
 
 
СИТС • Савез инжењера и техничара Србије • Кнеза Милоша 7, 11000 Београд, Србија • Телефон: 011/3230-067 • емаил:office@sits.rs