Ћирилица  ·  Latinica  ·  English

Представљање Друштва инжењера и техничара Врбаса

У Врбасу је 26.09.2013. године, у великој сали Општине Врбас, представљено  Друштво инжењера и техничара Врбаса - ДИТВ.

Овом догађају, који је организовао председник ДИТВ г-дин Игор Миловић са осталим члановима руководства ДИТВ, присуствовали су, поред бројних чланова ДИТВ и гостију из различитих привредних и друштвених организација Врбаса, и представници Савеза инжењера и техничара Србије – СИТС: Зоран Пендић, руководилац Развојног центра СИТС и члан Управног одбора СИТС, и Наташа Шербановић, сарадница РЦ СИТС.

Том приликом је г-дин Зоран Пендић одржао прво промотивно предавање у организацији ДИТВ, које се састојало из четири дела:

Пре почетка предавања г-дин Игор Миловић и г-дин Зоран Пендић дали су изјаве о значају овог скупа локалној телевизијској станици.

ТВ снимак предавања емитован је у суботу, 28. септембра 2013, у специјалној емисији у вечерњем термину на локалној телевизији.

ДИТВ планира да, у сарадњи са локалном самоуправом, два пута месечно организује одржавање промотивних стручних предавања чији је циљ поспешивање рада у реалној привреди, просвети и здравству. Предавачи ће бити наши и страни познати стручњаци из одговарајућих области.

 
 
 
СИТС • Савез инжењера и техничара Србије • Кнеза Милоша 7, 11000 Београд, Србија • Телефон: 011/3230-067 • емаил:office@sits.rs