Ћирилица  ·  Latinica  ·  English


Обука: Комисије за решавање спорова
Диспуте Адјудицатион Боардс

Позивамо Вас да учествујете у дводневној обуци "Комисије за решавање спорова" коју за Вас организује консултантска кућа YУ Буилд.

Обука се одржава у хотелу Континентал, Београд, 21. и 22. октобра 2010.

Комисија за решавање спорова    

ФИДИЦ услови уговора из 1999. године су препоручени од стране Европске комисије из Централне и Источне Европе. Они представљају међународни језик уговора 21. века. ФИДИЦ услови уговора се све више усвајају широм света.

Овај практични курс објашњава и илуструје процедуре и захтеве Одбора за решавање спорова који су под ФИДИЦ условима уговора. Курс је дизајниран за оне који желе да раде као пресуђивачи   или за оне који желе користе Одбор за решавање спорова било као Инвеститори, Инжењери или Извођачи радова.  

За похађање овог курса је потребно да учесници добро познају ФИДИЦ услове уговора као и одредбе које се односе на Одбор. Претходно учешће на „ФИДИЦ услови уговора: разумевање међународних услова уговора“ Модул 1 као и на „Управљање одштетним захтевима и решавањем спорова према ФИДИЦ условима уговора“ Модул 2 је препоручљиво. Кроз курс учесници ће моћи да постављају питања и да учествују у студијама случаја.  

Курс ће бити одржан на енглеском језику. Симултани превод ће се обавити на локалном језику и биће обезбеђени двојезични радни материјал.  

ТРЕНЕРИ: Тренери су познати ФИДИЦ експерти са светским искуством у одржавању обука    

Материјали на курсу  
Сви учесници ће располагати са следећим материјалима на енглеском и на локалном језику:         

Курс обезбеђује потребно знање за професионалце из владиних министарстава и агенција, приватном сектору, инжењерима консултантима, извођачима, геодетима, архитектама, правим саветницима и свима онима који су укључени у међународне пројекте. Курс је посебно користан за све оне који су укључени у систем примене процеса Одбора за решавање спорова који је под ФИДИЦ условима уговора. 

За додатне информације контактирајте: YУ Буилд, Маријану Шмигић или Сању Николић, Тел: + 381 11 2686 707,  е-маил: фидиц@yубуилд.цом ,  Висит wеб ситес: www.yубуилд.цом , www.yу-буилд.рс , www.фидиц.орг  

Детаљан програм обуке и пријавни лист можете преузети овде  




 
 
СИТС • Савез инжењера и техничара Србије • Кнеза Милоша 7, 11000 Београд, Србија • Телефон: 011/3230-067 • емаил:office@sits.rs