Ћирилица  ·  Latinica  ·  English


  ЛЕЕД КУРС

Савез инжењера и техничара Србије, у оквиру сарадње са УСАИД-ом позива све заинтересоване чланове Савеза да се пријаве за трећи круг припремних курсева за испит за Леед саветника у зеленој градњи.

У.С Греен Буилдинг Цоунцил - Савет за зелену градњу УСА је покровитељ система за акредитацију ЛЕЕД - Леадерсхип ин Енергy анд Енвиронментал Десигн.

Систем за акредитацију ЛЕЕД је међународно признат систем којим се обезбеђује независна верификација да је одређени објекат пројектован и изграђен у складу са стандардима зелене градње, који пре свега подразумевају уштеду енергије, редукцију емисије, правилније управљање снабдевањем водом, повећање квалитета окружења.

ЛЕЕД систем сертификације може бити примењен на све врсте објеката од резиденцијалних до пословних и у складу са овим системом је већ верификовано више хиљада објеката широм света.

Леед акредитација за саветника у зеленој градњи је важан сертификат за распознавање квалификованих стручњака у тој области и намењен је стручњацима који немају искуства на том пољу.

Курс обухвата предавања из свега што је потребно за полагање испита. Број места је ограничен. Сви заинтересовани, који су чланови Савеза инжењера и техничара Србије, остварују право на 50% нижу цену курса и цену полагања испита. Полагање испита ће од почетка новембра бити организовано у Београду. 

Предавања на курсу држи:

Курс се одржава 6. и 7. октобра 2010. године. Моле се сви заинтересовани кандидати да се, ради добијања одговарајућег формулара, пријаве на мејл леед@цомпете.рс . Контакт телефон: 011/276-9464.

Чланови Савеза који желе да остваре право на попуст у цени курса, у свој мејлу морају да нагласе да на основу чланства у СИТС (неопходно је навести број чланске карте кандидата), желе да остваре то право. Реализација попуста ће бити остварена на основу комуникације са Савезом инжењера и техничара Србије.

Детаљан приказ курса можете преузети овде

Рекламни флајер

 
 
 
СИТС • Савез инжењера и техничара Србије • Кнеза Милоша 7, 11000 Београд, Србија • Телефон: 011/3230-067 • емаил:office@sits.rs